fbpx
„RELIGIA MEA ESTE DRAGOSTEA“

Uită-te în oglindă cu ochii limpeziți de iubirea pentru tine!

de

Încrederea de sine face femeia frumoasă. Siguranța interioară face femeia deșteaptă, misterioasă, fascinantă. Râde, zâmbește, vorbește, cucerește o lume și nu obosește deloc.

Tu ce simți? Ce îți lipsește ca să frapezi? Crezi că este importantă greutatea? Crezi că este supărător ridul din colțul ochiului? Tu ce simți când te uiți în oglindă?

Femeia care stăpânește situația trage lozul câștigător. Femeia care luptă câștigă cupă după cupă și nu se oprește niciodată fiindcă s-a îmbătat cu parfumul victoriei.

Ce are ea și nu am eu? Ce poate ea și nu pot eu? De ce ea și nu eu?

Viața este ca o poezie transformată în cântec, uneori rima este albă, alteori nu. Uneori cântă cu o mie de viori, alteori sună trist și gol.

Depinde de tine. Răspunsul și puterea de a schimba sunt adânc ascunse în ființa ta!

Ne naștem femei, ne naștem pregătite de povară și de stăruință. Suntem învingătoare încă de la început, deși ni s-a spus sexul slab.

Te placi? Ești ceea ce ai vrea să fii? Ești acolo unde te-ai văzut în toate visurile tale de fată?

Ne naștem femei și risipim iubire. Ne naștem puternice și risipim speranță. Ne naștem fragile, dar ținem lumea pe umerii noștri.

Cine ești tu de fapt? Cine vrei să fii cu adevărat?

Am văzut multe femei frumoase, nesigure, înșelate, amăgite. Erau frumoase, dar nu se simțeau așa. Erau puternice, dar își târau aripile de înger în noroi. Erau bogate, dar bogația lor se ascundea în adâncurile cele mai profunde ale simțirii lor. Erau aici, dar nu trăiau deloc. De ce? De unde îndoiala asta crudă? De unde atâta împovărare cu umbre fără rost? De ce ne obligăm să purtăm condurul Cenușăresei? De când moare feminitatea după 40-50 de ani? Cine ne obligă să intrăm în tiparul lui 90-60-90? Cine ne cântărește norocul și nenorocul?

Uită-te din nou în oglindă! Uită-te cu ochii limpeziți de iubirea pentru tine! Ai să te vezi așa cum ești tu: frumoasă pentru toate nestematele de iubire și speranță adunate în sufletul tău. Ai să  simți așa cum trebuie să te simți în fiecare clipă: valoroasă, unică, specială, pentru că ție îți râd ochii la fiecare gând frumos și la fiecare faptă bună. Ești specială, ești tu, cu toate așa zisele imperfecțiuni pe care, de cele mai multe ori, doar tu ți le vezi, doar tu ți le știi.

Doar răutatea și viclenia fac omul urât. I se așează pe chip și îi întunecă privirea. Chiar și cea mai frumoasă dintre frumoase, norocoasa care a nimerit-o și cu greutatea și cu înălțimea, chiar și ea schimonosește de ură și de ciudă și atunci n-o mai ajută nici culoarea ochilor, nici cupa de la sutien.

Tu ești frumoasă pentru că ești instruită și deșteaptă! Tu poți să ajungi acolo unde vrei să fii!

Dezbracă haina tristă a neîncrederii în tine, ridică capul sus și zâmbește la soare și la lume! Poți!

Dacă vrei, TU POŢI ORICE! Dar trebuie să vrei! Și atât!

FOTO- www.pixabay.com

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Categorii:
ATITUDINE

Comentarii

 • Te-am descoperit de ceva timp si nu-ti mai dau drumul….Te citesc pe nerasuflate.Atat de firesc, de simplu si frumos curge tot ce scrii! Scrie Iulia …scrie ! Crampeie de viata, intamplari , ganduri, ma regasesc in ele si mi se pare ca parca ….parca…. si eu le-am trait sau le-am gustat si poate am scris despre ele si eu ….sau poate nu am scris doar am avut de gand. Caci daca as fi scris, asa as fi scris.Esti minunat de naturala!

  Micha 30 august 2018 11:44 Răspunde
  • Multumesc din suflet. M-ati emotionat. Pentru mine cuvintele dumneavoastra sunt balsam pentru suflet. Scriu de drag, de placere, ma liniștește. Ma bucur mult ca aveti rabdare si cititi povestile mele.

   Iulia Miclea 8 septembrie 2018 5:10 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title